FUTURE FORWARD LABELS

Links

Links

www.futureforward.nl (Future Forward Brand Newmedia)
Future Forward Brand Newmedia is een ervaren communicatiebureau dat gespecialiseerd is in nieuwe media en dat klanten helpt bij hun digitale transformatieproces. De expertises zijn ondergebracht in diverse labels: FFWD Web online media, Cast It narrowcasting, Touchscreen.nl, FFWD Labs en Voorne-putten.nl. Er worden, in intensieve samenwerking met de klant, zowel maatwerkopdrachten als full service werkzaamheden en totaalconcepten uitgevoerd.

www.ffwdweb.nl (webdesign en online marketing)
FFWD Web: webdesign en internet-marketing waarbij design, techniek en gebruiksvriendelijkheid in één voordelig pakket worden aangeboden. Met speciale aandacht voor webontwikkeling (websites, intranet en huisstijl), internet marketing (digitale nieuwsbrieven, social media, mobiele apps en complete marketingconcepten), online advertising (Google Adwords campagnes en virale campagnes), webservices (zoekmachineoptimalisatie (SEO), statistieken-pakket, domeinnaamregistratie en hosting), content creatie en consultancy & advies. FFWD Web richt zich specifiek op bedrijven die hun communicatieprocessen willen moderniseren, optimaliseren en/of transformeren. Voor regionale ondernemers levert de combinatie met de drukbezochte regionale nieuwssite voorne-putten.nl marketingtechnisch een bijkomend voordeel op.

www.castit.nl (narrowcasting en digital signage)
Cast It narrowcasting: een interactief systeem waarmee via internet de gewenste informatie op beeldschermen geplaatst wordt (een digitaal mededelingenbord). Zeer geschikt voor organisaties die flexibel berichten willen communiceren met grote bezoekersaantallen in openbare ruimtes. Door het gebruik van slimme koppelingen met zowel interne als externe informatiebronnen is er altijd actuele informatie zichtbaar en vereist het onderhoud slechts een minimale inspanning.

www.touchscreen.nl (interactieve totaalconcepten)
Touchscreen.nl: interactieve totaalconcepten in eigen beheer ontwikkeld, van idee tot uitwerking. Inclusief levering en onderhoud van soft- en hardware. Bediening van het scherm door dubbelglas is mogelijk. De touchscreens zijn gebruikersvriendelijke informatieverstrekkers en aandachtstrekkers met vele individuele opties. De applicaties voorzien niet alleen in een locatiegebonden en specifieke informatiebehoefte, waardoor bepaalde werkzaamheden van medewerkers komen te vervallen. De touchscreens zijn ook zeer succesvol gebleken als publiekstrekkende attracties bij bijvoorbeeld beurzen, winkels en evenementen.

www.ffwdlabs.nl (intercreatieve ideeën en concepten)
FFWD Labs: interactieve, dynamische en gebruikersvriendelijke producten met een eigentijdse uitstraling. Alle ideeën worden in teamverband ontwikkeld, vaak uit eigen initiatief en altijd in eigen beheer. Door een team van ict’ers, marketeers en creatieven komen zo vernieuwende producten tot stand. Denk hierbij niet alleen aan sms-diensten, twitter board toepassingen, mobiele apps, touchscreen-applicaties, etc. De wereld van communicatietechnologie brengt eindeloos veel mogelijkheden met zich mee en hier worden wij dagelijks door geïnspireerd.

www.voorne-putten.nl (regionale nieuwswebsite)
Voorne-putten.nl: een site met nieuws en informatie uit de regio, verdeeld over diverse categorieën. Interessant voor bijvoorbeeld bewoners, toeristen, bedrijven met belangen op Voorne-Putten en gemeentes. Het lokale nieuws wordt tevens verspreid via sociale media als Twitter en Facebook. Verder is er een app voor tablets en mobiele telefoons beschikbaar. Bij diverse regionale ondernemers wordt het nieuws getoond op hun narrowcastingscherm. In combinatie met onze andere diensten kunt u hier veel voordeel behalen.

www.flickr.com/ffwd (fotoblog van ons bedrijf)